torsdag 18. februar 2010

OL

Det blir bare et kort innlegg i dag ettersom jeg sitter klistret forran TV'n:) I disse OL tider blir nok bloggingen min litt redusert, men jeg skal prøve å titte innom så manga av dere som mulig :)

HEIA NORGE!!!!

4 kommentarer:

 1. Hehe:)Du og min mann da altså!Eg har nok med å høyre resultat av han..Her er det twilight sagaen det går i!Pluss eg kjøpte siste nr av landliv i dag♥
  Åååå som vi kosar oss:)
  Hipp hurra for Tora:)
  God OL kveld til deg,kjære venn♥
  Klem frå Astrid;)

  SvarSlett
 2. Har ikke tid til OL:p Sitter klistret i boka mi,Øya eller titter på blogger:) Endelig er lilleprinsen villig til og sove selv,og jeg får litt fritid på kveldstid;)
  Ol står på i bakgrunnen da;) HEIA NORGE!!Hihi;O)
  Klem

  SvarSlett
 3. Ja, OL er spennende, men er nok mannen som er mest interessert her i heimen. Men jeg følger med, og gløtter over pc'en etterhvert som jeg er på besøksrunde. Ønsker deg en fin ukeslutt, og HEIA NORGE.

  SvarSlett
 4. Hehe, det e vi to om... Har kje hadd tid til så masse blogging etter at OL begynte;) Satse på at det e verdt å bruke tida si på. Satse på mange fleire medalja tel Norge. Det va der vi sku vært og gådd stafett i lag for Norge, DET hadde vært nåkka:) hehe man kan jo drømme,,,... Savne igrunn satsinga ganske masse, men alt vare kje evig....

  SvarSlett