lørdag 29. mai 2010

Tivoli og litt mer


Når jeg var hos betsemor og bestefar hadde de en kjempefin bok om planter og hagestell: "Håndbok i plante- og hagestell" Forlaget Det Beste.
Denne VIL jeg ha, men finner den ingen plass. Noen som vet hvor og om det går å få tak i denne? Kanskje noen har en stående bortjemt i et skap og har lyst å selge den? ;)


***

I går var vi på tivoli og Jonas storkoste seg. Først når vi kom gikk vi en runde og så på hvilke karuseller som var der. Jonas var veldig interessert i "spykoppene" og trakk meg i armen flere ganger og sa: "Josa prøve den, mamma."
Ååååå så god den lille gutten min er:)

Det ble dårlig med spykopper på gogutten, men "hoppeslottet" og to andre karuseller ble prøvd ut. Trur gogutten syns det var litt skummelt å sette utfor silen i hoppeslottet, så det var bra han hadde søskenbarnet Rikke å sile sammen med. Det vises ikke så godt på dette lille bildet (klikker du på det blir det litt større), men det ser ut som det kiler godt i magen til Jonas:)

Dragen ble også prøvd ut:)

Og sist men ikke minst ble det bilkjøring:) Dette var kjempegøy og det var en liten gutt som gjorde motstand når kjøreturen var over:) hehe...

Jeg syns det var kjempegøy å se at Jonas hadde det så artig, ingenting er jo badre enn å se et STORT smil i det lille ansiktet og høre rullende latter:)

Lille prinsessa fikk ikke prøvd noen karuseller denne gangen. Vet ikke hvilken aldersgrense det er på slike karuseller, men lille pia er så aktiv og har ikke ro i baken så trur hun ville reist seg opp å prøvd å katre i karusellene.

***

Min kjære søster har tatt opp bloggingen igjen etter en lengre stille periode. Hun har endret bloggadresse, så for dere som fulgte henne tidligere eller ande som ønsker å ta en titt kan finne henne her.
Hun har stor interesse for interiør så her kan du finne mye inspirasjon:) hun har nå en give away så det er bare å slenge seg med:) Bildet under er linket til konkurransen.


Ønsker alle en fin lørdagskveld!

7 kommentarer:

 1. Det høres ut som en fin dag. Ser ut som dere virkelig har kost dere. Håper du finner håndboken du ønsker deg, du kan jo se om du kanksje er heldig å finner den hos skrotnissen.no. klem monica

  SvarSlett
 2. God morgen♥
  Høyrest ut som ein super kjekk dag,både for store og små:)
  Å sååååååå masse flott du fekk til bursdagen din da!Ah!Dååååån!!

  Takk for gode ord♥

  Ein god søndag ønskast med sol og glede:)
  Klem frå Astrid♥

  SvarSlett
 3. Hei Linda,

  Ser det finnes et eksemplar av "Håndbok i plante- og hagestell" på auksjon hos QXL. Nå sto den i 50kr, og det er ett døgn igjen av auksjonen.
  http://www.qxl.no/pris/boeker-magasiner/boeker/hus-hage-interioer/haandbok-i-plante-og-hagestell/v/an601277618/

  Klæm:-)

  SvarSlett
 4. Ser ut som den lille sjarmøren storkoste seg med bilkjøringen.

  Ønsker deg en flott uke.

  SvarSlett
 5. SÅÅÅÅ mange fine bursdagsgaver du har fått og "kjøpt". Litt artigt når andre VET hva man ønsker seg... Kansje gir du litt tips...sånn som jeg gjør..thi..hi.. Flotte bilder av en fin dag med dine barn på tivoli..sånt er artigt. Håper du får tak i boka no da..Ha en fin uke.

  SvarSlett
 6. Kjempe stas på tivoli:)
  Takk for linken;)

  SvarSlett
 7. Takk for tipset anonym:)
  klem:)

  SvarSlett