tirsdag 6. juli 2010

Gutterommet

I dag tenker jeg å vise noen bilder fra Jonas sitt rom. Jeg har egentlig aldri blitt ferdig med å innrede rommet til Jonas, (har vært litt i tvil om hvordan jeg vil ha det), men nå trur jeg planen er klar, så her kommer første del.


Uttrekkssengen vi fikk hos bestemoren til min kjære har blitt byttet ut med en større seng. Uttrekksengen var litt smal så Jonas lå bare å sparket og skallet i sidene stakkars:(

Sengeteppet kom i posten i går og er fra jotex. Det er egentlig til en dobbeltseng men siden det bare kostet 124 kr kjøpte jeg det, så får jeg heller legge det dobbelt eller klippe av det:)


Kosekluten Jonas brukte da han var liten baby sitter nå til pynt på nattbordet.Trehjertene har svigersøster laget

Bildene på lerret fikk go'gutten i dåpsgave.

Blomsteroppsatsen Jonas fikk av mormor og morfar da han ble født, et lite bilde, sparepenger og premien for deltagelse på onsdagsrenn står på hyllen over sengen.


En prins fra SIA og noen hjerter sydd av restestoff fra mamma pynter fint opp:)

Ellers blir det lite blogging for tiden, men er innom å titter til dere, selv om det desverre blir dårlig med kommentarer.
Vi venter enda på sommeren her oppe i nord, temperaturen har heldgvis steget litt så hvis solen bare klarer presse bort alle disse skyene som henger over oss, blir det nok bra:)

Ønsker dere alle en finfin dag!