mandag 30. august 2010

Hus og hage FØR og ETTER

Nå er det vel på tide med et innlegg fra denne fronten.
Sommeren har vært ganske hektisk men mange prosjekter ute, så det har blitt mindre tid til blogging.

I dag tenker jeg rett og slett å vise litt bilder av sommerens aktivitetert med hus og hage. Slik så huset ut FØR sommeren og mange timer skulle bli lagt ned her før resultatet ble ønskelig.Huset er nå blitt egghvit, verandaen har fått nytt rekkverk, og er blitt kledd igjen under, ny trapp som går ned i hagen er også på plass (nesten ihvertfall, Gelenderet mangler fortsatt)


Inngangspartiet FØR:

Inngangspartiet er gjort større og det har fått trapp ned på begge sider, siden vi skal lage frokostplass på baksiden av huset til neste år.

De 6 kantede steinene som gikk fra veien og tvers igjennom hagen er tatt bort alle som en, og jeg kan love deg at det van MANGE steiner. I stede for steinene har vi laget platt langs huset.
Gangveien er gjort bredere og er lagt kantstein og grus i. Planeringen på sidene er så vidt begynt, men blir nok ikke gjort noe med nå før til neste år.

Prosjektene ute er ikke riktig ferig enda, det gjennstår enda å bygge vedskur og male garasjen.

***
Nå som høsten lurer ut blir det nok mer tid med PC'en og jeg må si jeg GLEDER meg til å titte innom hos dere der ute å se hva dere har drevet med i sommer:)

Avslutter med et stemningsbilde fra stuen:) Åååå som jeg gleder meg til tiden fremmover og alle de lysene som skal få lyse opp i den mørke tiden vi går imot.